събота, 6 юни 2015 г.

                           Проклятието на черната луна - Карън М. Монинг
Трета част от поредицата треска. Най-добрата книга от поредицата до сега, но все пак не и дадох 5 пълни точки, а 4,5. Не съвсем не съм гадна. Отначало всичко вървеше добре, но накрая малко претупа нещата. Това и още малко недостатъци попречиха на пълния брой точки.

Резюме:
Той ме нарича своя кралица на нощта. Бих умряла за него. Бих убила за него.
МакКайла Лейн се сдобива с лист от дневника на покойната си сестра и е потресена от отчаяните думи на Алина. Мак знае, че убиецът на сестра й е наблизо. Но злото е още по-близо.
В търсене на Шинсар Дъб Мак кръстосва тъмните и опасни улици на Дъблин. Тя е принудена да сключи съмнителен съюз с В’лане, смъртоносния принц на феите, и с Джерико Баронс, мъж с много тайни. И скоро се озовава в сърцето на битка за своето тяло, ум и душа.
История:
В тази книга Мак най-накрая разбира колко е важна за всички. Само тя може да проследи Шинсар Дъб. Тя вече я е виждала. Знае как се придвижва. Намира начин да я следи, като отваря очите на инспектор Джейни и му дава да яде Ънсийли плът. Той се съгласява с нея да й предоставя информация за новите престъпления, а в замяна тя ще му казва къде се намират мрачните зони. Тя разбира, че в книжарницата на Баронс има пресяващо сребро, една от светините на Фае. Сключва съюз с В'лане и той й дава името си на езика й, а тя у дава повече информация за Шинсар Дъб отколкото на Баронс. 

    Благодаря, че отдели време да прочетеш това!

Няма коментари:

Публикуване на коментар